Teatersajt blev årets nättidskrift!Frilansskribenterna Anna Håkansson (fr v) och Linda Isaksson representerade Nummer på Bokmässan i Göteborg där vi valdes till Årets nättidskrift.
Nyheter [2007-09-29]

Teatersajt blev årets nättidskrift!

Medan redaktionen satt på pressgenrepet av Blanche och Marie på Dramaten i Stockholm, så tillkännagavs vinnaren av titeln "Årets nättidskrift" nere på bokmässan i Göteborg - och det var ju vi som vann!

Tur då att två av våra frilansare fanns på plats, Anna Håkansson och Linda Isaksson, som kunde ta emot det fina priset av författaren Åsa Linderborg.

Motiveringen lyder som följande:
”Tidskriften får priset för att redaktionen på ett förträffligt sätt bryter den fjärde väggen ut mot åskådarna, som i detta fall är läsarna. Nummer.se för en dialog med snabba replikskiften via väloljade, tekniska finesser och öppnar för interaktivitet utan överspel. Dekoren och scenmästaren dominerar inte; de välskrivna texterna får tala för sig själva. Liksom på Shakespeares tid svarar scentidningen på tillrop både från parkett och tredje raden och levererar ständigt aktuella artiklar utan att för den skull någonsin bli ett teatraliskt experimentell.”

Vilken seger för hela teatervärlden att Nummer vann över såväl stora, kommersiellt ägda Politikerbloggen som diverse forskar- och filmsajter. Teatern regerar!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med direktlänkar till våra senast publicerade artiklar varje vecka »

Ylva Lagercrantz

Share/Bookmark
Tyck till!

Så här tycker Nummers läsare