Köp nummers teaterlexikon
Nyheter [2007-01-01]

Köp nummers teaterlexikon

Är belgiska under stora kor? Vad kännetecknar en Norénjul och hur bra mår du egentligen av Feel Good-teater? I Nummers nya teaterlexikon hittar du svaret på det mesta som berör 2000-talets teater.

Boken med undertiteln scenfenomen på 2000-talet ges ut av nummer.se och är skriven av Jenny Aschenbrenner, Catharina Cavalli, Cecilia Djurberg, Anna Håkansson, Ylva Lagercrantz och Malin Palmqvist. För illustrationerna står Nina Hemmingsson. 
   Teaterlexikon är en perfekt  present på 86 sidor till någon som vill veta mer om scenkonst och dessutom vill ha något fint att titta på.
  


Här hittar du boken


Våra återförsäljare är nätbokhandeln Adlibris.com ( klicka på denna länk), samt Akademibokhandeln och Hedengrens bokhandel, båda i Stockholm.  
   Har du frågor om boken så mejla oss på [email protected].


Recensioner


Dagens Nyheter 17/2 -07 (Ulrika Kärnborg)
”För den som känner sig förvirrad av 2000-talets nya scenspråk är ’Teaterlexikon’ en pigg liten hjälpreda”/ ”Redaktionen är fenomenal på snabba upplysande oneliners”/ ”Nina Hemmingsson har gjort de geniala teckningarna”.


SalongK.se (Åsa Mattsson)
”Teatersajten www.nummer.se, har gjort ett skickligt och underfundigt skrivet Teaterlexikon, perfekt att ha till hands när man behöver hjälp med avkodningen av vad vissa skådespelare, regissörer och recensenter säger och skriver, och spelar givetvis.”
Läs hela recensionen


Östran (Rolf Ljung)
”Författarna lyckas, trots det begränsade formatet, svepa över en stor del av det som rör sig i teatervärlden just nu.”

Ylva Lagercrantz

Share/Bookmark
Tyck till!

Så här tycker Nummers läsare